Bedrijfsevenementen

Nu uw bedrijfsevenement plannen.

Het einde van de tunnel lijkt in zicht. Nu is het al tijd om de gemiste bedrijfsevenementen (of natuurlijk ander evenementen) te plannen. Denk bij het plannen ook aan een fotograaf. Een professionele fotograaf op uw (bedrijfs)evenement heeft veel toegevoegde waarde. Dit is waarom:

Maximaal Rendement.

Haal het maximale uit uw bedrijfsevenement door een goede vastlegging in beelden. Of het nu  gaat om een teambuildingsdag of een groot evenement voor uw klanten, foto’s die tijdens uw evenement zijn gemaakt zijn later van onschatbare waarde om het evenement later aan klanten en medewerkers te laten zien. U kunt ze delen met de mensen die er waren, dat is erg leuk voor ze. In plaats van een vage herinnering blijft het scherp op het netvlies met de details die u zo belangrijk vond. Zo haalt u het maximale uit uw investering in geld en tijd.

Reclame door foto’s.

U spreekt uiteraard met de fotograaf af dat alle foto’s die u ontvangt voorzien zijn van uw naam of logo. Dat kan gaan van een subtiel logo tot een opvallende banner. De foto’s worden massaal gedeeld en daarmee krijgen veel mensen een positief beeld van uw bedrijf.

Promotie van toekomstige evenementen.

als het evenement geslaagd was, is dat een reden om het vaker te doen. Met goede foto’s van uw vorige evenement krijgt u veel meer mensen enthousiast voor de volgende. Niet alleen eigen medewerkers maar ook (toekomstige) klanten.

Daarom Foto Groeneveld voor uw bedrijfsevenement.

Ik heb jarenlange ervaring als evenementfotograaf in Friesland. Naast directe opdrachten als Revolution Agency, Trigger Bookings, Tynjerock en Roggefestival Ameland verzorgde ik voor RTV NOF en VPRO’s 3voor12 op vele festivals de fotografie. Met oog voor het geheel en voor details. Daardoor kan ik ook voor uw (bedrijfs-)evenement de perfecte foto’s verzorgen.

Ontdek wat ik voor u kan doen

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Meer weten over mij als fotograaf of een afspraak maken? Weten wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Neem dan contact met mij op via de onderstaande knop.