Bedrijfsreportage Prowurk It Fean

Janna is vestigingsleider van Prowurk It Fean in Surhuisterveen, Friesland. It Fean is een nieuwe vestiging van het in Dokkum begonnen Prowurk. Janna wilde een zakelijke fotoshoot om de nieuwe vestiging in de picture te spelen. Ik doe graag bedrijfsfotografie op locatie dus daar wilde ik Janna graag bij helpen. Voor Janna maakte ik een bedrijfsreportage in Surhuisterveen,

Over Prowurk It Fean

Prowurk It Fean is een regiokantoor van Prowurk. de hoofdvestiging is in Dokkum. Bij Prowurk helpen ze Hurdewurkers uit de regio aan een baan in de regio. Dit doen ze door gebruik te maken van de nieuwste (data driven) recruitment software en dit te combineren met frisse/Friese nuchterheid. Ze werken snel, zijn direct en eerlijk en werken op een persoonlijke en gastvrije manier. Het maakt niet uit of je werkgever of werknemer bent. Bij Prowurk weet je altijd waar je aan toe bent en dat team Prowurk haar uiterste best voor je gaat doen.

Bedrijfsreportage in Surhuisterveen

De Bedrijfsreportage in Surhuisterveen was precies wat je je voorstelt bij een bedrijfsreportage. Na een kopje koffie, het doornemen van de doelen voor de fotoshoot en een rondleiding door het pand zijn we aan de slag gegaan. Het is een heel leuke fotoreportage geworden, die goed aangeeft dat een zakelijke portretserie niet saai hoeft te zijn. en ook heel belangrijk: We hebben er allemaal veel plezier aan beleefd.

Beoordeling

Janna liet voor mij een fijne beoordeling achter op Google:  “Fotograaf Tim Groeneveld heeft een fantastische mooie fotoshoot gedaan bij ons op kantoor maar ook daarbuiten. Tim heeft ons allemaal op ons gemak gesteld, en we hebben samen met hem ook veel plezier gehad tijdens de fotoshoot. Wij zouden Tim zeker aanbevelen als fotograaf, voor alle bedrijfsfotografie formeel en informeel.”

Onderstaand een aantal voorbeelden uit de serie die Prowurk heeft ontvangen.

Prowurk It Fean,
Badlaan 5
9231AZ Surhuisterveen
Website / Facebook / Instagram / LinkedIn

Ontdek wat ik voor u kan doen!

Vraag mij meer informatie op telefoonnummer 06 83449403 of per email tim@fotogroeneveld.nl

1 Reactie on “Bedrijfsreportage Prowurk It Fean

Comments are closed.