Bruiloft in de Herfst

Een prachtige novemberdag op het mooie Landgoed Rhederoord in De Steeg (Gelderland). Een perfecte dag voor de perfecte bruiloft van Roy en Arieta waar we konden zien hoe mooi een bruiloft in de herfst kan zijn. De aankleding van de bruidszaal was helemaal in balans met mooie herfstboeketten in de trouwzaal en Arieta’s bruidsboeket in herfstsfeer.

Vaak wordt er in de zomer getrouwd omdat de kans op mooi weer dan groter is. Dat mag waar zijn, maar bij een bruiloft in de herfst, op een mooie dag in een bosrijke omgeving is het decor om in te trouwen met zijn warme tinten wel heel geweldig.

Klik op één van onderstaande foto’s voor een andere verzameling, of kijk naar mijn prijzenpagina.

Meer over:

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Mag ik bij u aan tafel komen? Dan kunnen we samen bekijken wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Nodig me maar uit via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.