Bruiloft op de molen

Het was bijzonder heet, op 26 juni 2020. De felle zon hield de temperatuur de hele dag boven de dertig graden. Die dag trouwden Reina en Jouke. Ze hadden hun bruiloft op de molen in Vrouwbuurtstermolen (Friesland)

De hitte mocht de pret niet drukken. Ze hadden met hun gasten de dag van hun leven. Ik was er bij als trouwfotograaf. Onderstaand een kleine greep uit de foto’s die ik het bruidspaar mocht leveren als herinnering aan hun trouwdag.

Dat Reina en Jouke blij waren met hun reportage bleek uit de review die Reina voor mij achterliet op Facebook:

Tim is echt een aanrader! Prachtige foto’s van onze trouwdag en onopvallend aanwezig. Op de juiste momenten de perfecte foto! Ook de kinderen heeft hij mooi op de foto gekregen. Kortom, een aanrader!

Klik op één van onderstaande foto’s voor een andere verzameling, of kijk naar mijn prijzenpagina.

Meer over:

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Mag ik bij u aan tafel komen? Dan kunnen we samen bekijken wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Nodig me maar uit via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.