Fotografie voor groepsuitjes

Fotografie voor groepsuitjes is voor mij altijd een bijzondere belevenis. Of het nu om zakelijke of particuliere groepen gaat, om personeelsuitjes of familiedagen, de stemming bij zo’n uitje is altijd opperbest. Dit leg ik graag voor u vast. Hierdoor hebt u een blijvende herinnering aan uw fijne dag.

Tarieven fotografie voor groepsuitjes

Onderstaand de tarieven fotografie voor groepsuitjes. De 9% BTW geldt bij afname van een fotoboek, dit is voor particulieren erg interessant. De foto’s worden geleverd als digitale bestanden in verschillende resoluties, geschikt voor social media, computertoepassingen en drukwerk. Ook wordt er gratis een afgeschermd online album geleverd met alle bewerkte foto’s en de mogelijkheid om foto’s af te laten drukken.

image 7 * Fotografie voor groepsuitjes * Evenementfotografie
Tarieven fotografie groepsuitjes

Meer over:

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Meer weten over mij als fotograaf of een afspraak maken? Weten wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Neem dan contact met mij op via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.