Fotoshoot

Fotografie met individuen of koppels of met een kleine of grote groep mensen is voor mij altijd een bijzondere belevenis. Of het nu om een zakelijke fotoshoot of een fotoshoot voor particulieren gaat, om personeelsuitjes of familiedagen, de stemming bij zo’n uitje is altijd opperbest. Personeelsfeest? Dit leg ik graag voor u vast. Jubileum van je ouders, dajge of weekendje op stap met z’n allen? een fotoboek is een geweldige herinnering voor iedereen! Modelshoot, duoshoot, koppelshoot, loveshoot? Geweldig leuk om te doen en u hebt een blijvende herinnering aan uw fijne dag. Een fotoshoot is een erg leuke belevenis en u houdt er nog leuke foto’s aan over ook!

Ik neem nieuwe opdrachten aan voor de periode vanaf 17 januari.

Fotoshoot: Origineel Kado

Een fotoshoot is leuk om mee te maken en daardoor ook heel geschikt om kado te geven, Niet alleen aan de ene vriend of vriendin, maar ook bij een jubileum van je ouders is geweldig leuk om een fotoshoot te doen met de ouders, kinderen en eventuele (achter-)kleinkinderen, waarbij ook alle gezinnen uitgelicht kunnen worden, Geef ze de foto’s kado in een fotoboek, ze zullen er geweldig blij mee zijn. Hetzelfde fotoboek kan meerdere keren worden aangemaakt zodat de verschillende gezinnen van de familie elk hun eigen exemplaar hebben.

Voorbeelden fotoshoots

Hieronder enkele voorbeelden van fotoshoots, vooral met individen. Om privacy-redenen laat ik hier geen voorbeelden van groepsfotografie zien.

Tarieven voor een fotoshoot

Onderstaand de tarieven voor een fotoshoot. De 9% BTW geldt bij afname van een fotoboek, dit is voor particulieren erg interessant. Je krijgt een preview van de gemaakte foto’s en bepaalt dan zelf welke foto’s er nabewerkt gaan worden. De nabewerkte foto’s worden geleverd als digitale bestanden in verschillende resoluties, geschikt voor social media, computertoepassingen en drukwerk. Ook wordt er gratis een afgeschermd online album geleverd met alle bewerkte foto’s en de mogelijkheid om foto’s af te laten drukken. Van de nabewerkte foto’s maak je zelf weer een selectie voor in het fotoboek.

image * Fotoshoot * Evenementfotografie
Tarieven Foto Tim Groeneveld

Meer over:

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Meer weten over mij als fotograaf of een afspraak maken? Weten wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Neem dan contact met mij op via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.