Hardcover Fotoboek

001 2631 optimized * Hardcover Fotoboek * Trouwfotografie
002 2632 optimized * Hardcover Fotoboek * Trouwfotografie
005 2636 optimized * Hardcover Fotoboek * Trouwfotografie
005 2636 optimized 1 * Hardcover Fotoboek * Trouwfotografie

Een standaard Hardcoverboek is qua afdrukkwaliteit niet meer te vergelijken met de standaard, consument- gerichte Hardcoverboeken van weleer. De printkwaliteit is extreem goed voor boeken in deze prijsklasse. Ideaal om te profiteren van het lage (9%)btw tarief.

Hardcover boeken worden geprint op een HP Indigo en zijn leverbaar van 28 tot 160 pagina’s. De rug wordt PUR gelijmd, de pagina’s liggen dus niet vlak. De omslag is voorzien van een foto omslag en wordt afgewerkt met een glans of mat laminaat. 

Deze zeer betaalbare hardcoverboeken zijn ook leuk om kado te geven.

Fotopapier: Digi Pure White

Digi Pure White paper geeft diepe kleuren en een mooi contrast. Het is goed bestand tegen vingerafdrukken en licht krassen. Het verkleurt niet snel.

Materiaal buitenkant

laminaat, glanzend of mat

Foam

Dit is schuim dat onder de cover wordt gebruikt om deze wat dikker te maken. Dit geeft de omslag een ietwat klassiekere uitstraling en het voelt zachter aan.

Geen Lay flat

Dit is een boek, geen album. Dit betekent dat de bladzijdes niet vlak liggen maar terugbuigen naar de rug van het boek, De bladzijden zijn van fotopapier, niet met een basis van PVC.

003 2634 optimized * Hardcover Fotoboek * Trouwfotografie
image 13 * Hardcover Fotoboek * Trouwfotografie
Bedragen zijn exclusief €10,- verzendkosten voor het eerste boek. Verzending kan niet worden gecombineerd met andere typen albums.

Opties:

Gefoamde omslag €7,50
Laminaat glad standaard
Laminaat mat €15,00

Terug naar Albums