Online foto-albums

picture gallery icon 9 * Online foto-albums * Evenementfotografie
Voorbeeld-Album

Hieronder staan een aantal online albums met foto’s. Een dergelijk album krijg je ook van mij als ik een opdracht voor je heb uitgevoerd. Je krijgt dan een directe link naar dat album en een wachtwoord. Het voorbeeld-album is vrij toegankelijk en je kan zien wat je er mee kan. De link naar het album staat op deze pagina maar zonder het wachtwoord kan het niet bekeken worden. Wie er bij kan bepaal je dus zelf en het is leuk om het door te sturen naar je gasten. De gasten kunnen hier ook één of meerdere foto’s nabestellen, daar heb je zelf dan geen werk van. Het album wordt gehost door Oypo, die ook de nabestellingen uitvoert.

Meer over:

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Meer weten over mij als fotograaf of een afspraak maken? Weten wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Neem dan contact met mij op via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.