Over mij als fotograaf

Uw bedrijf is belangrijk en uniek. Ik help u graag om door middel van bedrijfsfotografie uw bedrijf in the picture te spelen. Op deze pagina staat informatie voor u over mij als fotograaf en wat ik voor u kan betekenen. Voor een bedrijfsreportage, bedrijfsevenement of voor productfotografie in Friesland, Groningen of Drenthe.

Over mij

Hoewel het uiteindelijk om u gaat, hier toch wat over mij over mij als fotograaf. Mijn naam is Tim Groeneveld en ik woon in Dokkum, Friesland. Naast een baan als ICT-er doe ik al jarenlang concertfotografie voor mijn eigen website en voor lokale media. Ik doe dit onder de vlag timsfoto’s.nl. Tussen de links vindt u dan ook diverse verwijzingen naar deze website. Ik werd enthousiast van bedijfsfotografie en zag dat ik met een eigen manier van werken bedrijven een betere service kon verlenen. daarom ben ik hier een bedrijf voor gestart en heb ik deze website opgericht..

Bedrijfsfotografie

Ik doe graag bedrijfsfotografie op uw locatie. Laat mij ook u helpen uw bedrijf in de picture te spelen met echte foto’s van echte mensen. Ik doe dat niet alleen. Samen met u bepaal ik hoe we uw bedrijf in de picture gaan zetten. U heeft ideeën en wensen, ik heb aanvullende suggesties. Zo maken we samen bedrijfsfotografie op maat. Vanuit mijn woonplaats Dokkum werk ik vooral in de provincie Friesland, maar zeker ook in Drenthe en Groningen. Kijk bij interesse voor bedrijfsfotografie / bedrijfsreportage vooral verder naar mijn tarieven.

Productfotografie

Foto’s op uw website die net niet zijn zoals ze moeten zijn maken een slechte indruk, dit kost u klanten. Behalve bedrijfsfotografie doe ik ook productfotografie, waarmee ik uw producten gunstig op de foto zet. Dit kan corona-proof bij mij thuis in de studiovoor alles wat bij mij bezorgd kan worden. Voor grote aantallen of grote objecten kom ik graag op uw locatie. Dit doe ik tegen alleszins redelijke tarieven.

Bedrijfsevenement

In Friesland, Groningen en Drenthe fotografeer ik sinds een aantal jaren grote en kleinere evenementen. Dit doe ik in opdracht van organisatoren of bands maar ook voor lokale media als RTV NOF en VPRO’s 3 voor 12 Friesland. Met deze ervaring kan ik ook uw bedrijfsevenement fotograferen. Neem bij interesse contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Voorbeelden van concertfoto

Corona

Ik houd in deze coronatijd de geldende regelgeving aan. Als de regels het toelaten kan ik als fotograaf kan ik mijn werk doen terwijl ik afstand houd. Ik vraag u dit ook naar mij toe te respecteren.

Ontdek wat ik voor u kan doen

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Meer weten over mij als fotograaf of een afspraak maken? Weten wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Neem dan contact met mij op.