Over mij als fotograaf

Uw bedrijf is belangrijk en uniek. Ik help u graag om door middel van bedrijfsfotografie uw bedrijf in the picture te spelen. Op deze pagina staat informatie voor u over mij als fotograaf en wat ik voor u kan betekenen. Voor een bedrijfsreportage, bedrijfsevenement of voor productfotografie in Friesland, Groningen of Drenthe.

Over mij

Hoewel het uiteindelijk om u gaat, hier toch wat over mij over mij als fotograaf. Mijn naam is Tim Groeneveld en ik woon in Dokkum, Friesland. Naast een baan als ICT-er doe ik al jarenlang concertfotografie voor mijn eigen website en voor lokale media. Ik doe dit onder de vlag timsfoto’s.nl. Tussen de links vindt u dan ook diverse verwijzingen naar deze website. Ik werd enthousiast van bedrijfsfotografie en zag dat ik met een eigen manier van werken bedrijven een betere service kon verlenen. daarom ben ik hier een bedrijf voor gestart en heb ik deze website opgezet.

Bedrijfsreportages

Ik doe graag bedrijfsreportages op uw locatie. Laat mij ook u helpen uw bedrijf in de picture te spelen met echte foto’s van echte mensen. Ik doe dat niet alleen. Samen met u bepaal ik hoe we uw bedrijf in de picture gaan zetten. U heeft ideeën en wensen, ik heb aanvullende suggesties. Dit bespreken we tijdens de gratis intake. Zo maken we samen bedrijfsfotografie op maat. Vanuit mijn woonplaats Dokkum werk ik in Friesland, Drenthe en Groningen. Kijk voor meer informatie op de pagina voor bedrijfsreportages

Productfotografie

Foto’s op uw website die net niet zijn zoals ze moeten zijn maken een slechte eerste indruk en kosten u daardoor klanten. Behalve bedrijfsfotografie doe ik ook productfotografie, waarmee ik uw producten gunstig op de foto zet. Dit kan met een witte achtergronnd voor een website maar ook in een life setting. Het kan corona-proof bij mij thuis in de studio voor alles wat bij mij bezorgd kan worden, maar voor grote aantallen of grote objecten kom ik graag op uw locatie. Kijk voor meer informatie op de pagina voor productfotografie

Bedrijfsevenement

In Friesland, Groningen en Drenthe fotografeer ik sinds een aantal jaren grote en kleinere evenementen. Dit doe ik in opdracht van organisatoren of bands maar ook voor lokale media als VPRO’s 3 voor 12 Friesland. Met deze ervaring kan ik ook uw bedrijfsevenement fotograferen. Neem bij interesse contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Voorbeelden van mijn concertfoto’s vindt u de pagina voor evenementfotografie

Corona

Ik houd in deze coronatijd de geldende regelgeving aan. Ik kan als fotograaf kan ik mijn werk doen terwijl ik afstand houd. Ik vraag u dit ook naar mij toe te respecteren.