Reviews

Hieronder staan een aantal van de reviews die ik heb ontvangen. Alle Google reviews staan op mijn Google Review-pagina.


Enkele Facebook-reviews:

Knipsel 2 * Reviews * Trouwfotografie
Tim is echt een aanrader! Prachtige foto’s van onze trouwdag en onopvallend aanwezig. Op de juiste momenten de perfecte foto! Ook de kinderen heeft hij mooi op de foto gekregen. Kortom, een aanrader!
petra 1 * Reviews * Trouwfotografie
Tim heeft op onze trouwdag geweldige foto’s gemaakt! Hele mooie foto’s van ons, maar ook zeker van veel verschillende gasten. Heel erg blij mee! Het was ook erg fijn om, voordat de nabewerking klaar was, alvast een voorproefje te ontvangen van een aantal foto’s. Samen met alle foto’s, ontvingen we een slideshow waarin de foto’s verwerkt waren. Lekker achterover leunen en nagenieten van onze prachtige dag!
Knipsel * Reviews * Trouwfotografie
Tim Groeneveld houd zich vooral bezig zoals hij het zelf omschrijft met evenementfotografie in Noord-Nederland. Waaronder dus concertfotografie. Sinds een paar jaar maakt hij regelmatig prachtige fotoreportages van onze georganiseerde concerten in de Kloosterkapel Sijbrandahuis. Waar nodig bewerkt hij enkele foto’s tot geweldige plaatjes. Wij kunnen hem van harte aanbevelen voor het maken van u evenementenreportages of concertreportages!
Knipsel 1 * Reviews * Trouwfotografie
supermooie foto’s van ons festival genomen. professioneel, veelzijdig met een hele mooie nabewerking.

Enkele Google-reviews:

Thea * Reviews * Trouwfotografie
Tim, je hebt super mooie foto’s gemaakt van ons familieweekend op Schiermonnikoog. Fijn dat je zo flexibel en professioneel was met een prachtig resultaat. Ook de communicatie tussen door was top! Hartstikke bedankt nogmaals 👍😀
Arianne * Reviews * Trouwfotografie
Tim, je was een gezellige en kundige aanvulling op ons familiefeest, waar we dankzij jou nu een mooie herinnering aan hebben. Naast de mooie en sfeervolle foto’s, was de samenwerking in het hele proces fijn: je snelle en fijne communicatie, je meedenken en je flexibiliteit zijn enorm gewaardeerd door ons allemaal. Veel succes, en tot een volgend evenement/ feest!
bart * Reviews * Trouwfotografie
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
Tim denkt erg goed mee en is scherp op alle details die van een foto iets speciaals kunnen maken. Kortom: je bent altijd zeker van een goed resultaat!
janna * Reviews * Trouwfotografie
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit
Fotograaf Tim Groeneveld heeft een fantastische mooie fotoshoot gedaan bij ons op kantoor maar ook daarbuiten. Tim heeft ons allemaal op ons gemak gesteld, en we hebben samen met hem ook veel plezier gehad tijdens de fotoshoot. Wij zouden Tim zeker aanbevelen als fotograaf, voor alle bedrijfsfotografie formeel en informeel.
roelof * Reviews * Trouwfotografie
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Goede ervaring met deze flitsende fotografie. Meerdere opdrachten hebben we besproken, met altijd een schitterend en boven verwachtend resulTAART


Trustoo-score

Ontdek wat ik voor u kan doen!

Vraag mij meer informatie op telefoonnummer 06 83449403 of per email tim@fotogroeneveld.nl