Tarieven voor bedrijfsreportages

Wat kost een bedrijfsreportage?

Gratis intakegesprek

De tarieven voor bedrijfsreportages zijn niet voor elke shoot hetzelfde. Uw bedrijfsreportage is immers uniek. Hoe de uwe gaat worden bepalen we samen in het gratis intakegesprek.

Standaardpakket als startpunt.

Om u wel een idee te geven van tarieven voor een bedrijfsreportage heb ik een standaardpakket samengesteld. U krijgt de niet-exclusieve, niet-tijdgebonden licentie om de foto’s te gebruiken voor promotie van uw bedrijf op welke manier dan ook. Dat kan op uw website of social media zijn, maar denk ook aan folders, flyers, posters en bedrukte artikelen. U krijgt dus de volledige vrijheid.

Standaardpakket bedrijfsreportage

Vanaf €250,- exclusief 21% BTW en exclusief reiskosten hebt u al een volledige fotoshoot volgens mijn werkwijze waarbij u centraal staat. Voor deze prijs krijgt u:

  • Een persoonlijke afstemming bij u op locatie (gratis)
  • een gezamenlijke bedrijfsverkenning als voorbereiding op de shoot.
  • Fotoshoot
  • Nabewerking
  • 25 door u geselecteerde fotos met uw logo of zonder logo. U krijgt de foto’s in meerdere gewenste resoluties. (Drukwerk, Website, facebook, Instagram,…)
  • 1 jaar backup van uw foto’s, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid. Verlenging is daarna mogelijk. Per jaar is 1 keer opnieuw leveren van de foto’s gratis.
  • Extra exposure d.m.v. publicatie foto’s en bedrijfsinformatie op mijn website/social media

Dit is een voorbeeldsituatie die aangepast wordt naar uw wensen tijdens de gratis intake. Uitgebreidere fotoshoots met meer foto’s zijn natuurlijk mogelijk.

Reiskostenvergoeding: €20,- per (deel van een) half uur, als aangegeven door Google Maps, vanaf 9103RD Dokkum (retour).

Covid-19

Ik houd in deze coronatijd de geldende regelgeving aan. Ik kan als fotograaf mijn werk doen terwijl ik afstand houd. Ik vraag u dit ook naar mij toe te respecteren.

Ontdek wat ik voor u kan doen!

Vraag mij meer informatie op telefoonnummer 06 83449403 of per email tim@fotogroeneveld.nl