Werkwijze bij bedrijfsfotografie

Elke bedrijfsfotograaf heeft een eigen manier van werken. Goede foto’s maken is niet het probleem maar de weg ernaar toe bepaalt hoe passend de bedrijfsfoto’s zijn voor uw bedrijf. Mijn werkwijze bij bedrijfsfotografie garandeert uw betrokkenheid bij de totstandkoming van de bedrijfsfoto’s. Ik kom eerst bij u langs om samen alles af te stemmen, de eigenlijke fotoshoot is later. Hierdoor krijgt u bedrijfsfotografie op maat. Mijn stijl is naturel maar iets aangescherpt, van mij krijgt u geen gephotoshopte afbeeldingen

De afstemming

Bij het eerste gesprek bespreken we welke mensen, processen en attributen kenmerkend zijn voor uw bedrijf. U hebt ideeën, ik heb suggesties. Samen maken we de bedrijfsfotografie op maat. We gaan het bedijf door om te kijken naar fotogenieke plekken en een praatje met uw mensen. Hierdoor is de shoot minder spannend en zijn ze meer ontspannen, dit zie je terug op de foto’s. De benodigde tijd voor deze afspraak is ongeveer een uur.

De bedrijfsfotoshoot

We spreken een tweede moment af waarop we de fotoshoot van uw bedrijf gaan doen. De mensen om wie het gaat kennen de fotograaf al, dat laat het wat gemakkelijker gaan. Op basis van uw wensen fotografeer ik de juiste mensen op de juiste plaats terwijl ze aan het werk zijn. Ik maak pakkende beelden van het productieproces zoals we dat besproken hebben. Dit noem ik dan ook echt bedrijfsfotografie op maat. Ik verwacht hier anderhalf uur voor nodig te hebben.

Uw bedrijfsfoto’s: nabewerking

Van de gemaakte foto’s maak ik een eerste selectie van 30 foto’s op basis van technische kwaliteit, compositie en hoe de geportretteerde op de foto staat. Deze 30 beelden worden minimaal bewerkt. U kiest er 20 uit die ik verder nabewerk en die u op hoge en internetresolutie van mij ontvangt, naar wens voorzien van uw eigen logo. De eerste selectie kunt binnen twee weken verwachten, de eindresultaten binnen een week nadat u mij uw selectie hebt doorgegeven..

Levering bedrijfsfoto’s

Levering gebeurt per We Transfer. U krijgt per email een link toegestuurd waarmee u uw bedrijfsfoto’s kan downloaden.

Mijn tarieven zijn te vinden op de tarievenpagina.

Ontdek wat ik voor u kan doen

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Meer weten over mij als fotograaf of een afspraak maken? Weten wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Neem dan contact met mij op.