Tarieven voor evenementfotograaf

Onderstaand mijn tarieven voor evenementfotograaf. Foto Groeneveld heeft jarenlange ervaring als evenementfotograaf en dat zie je terug in de foto’s. Ik kom graag op uw event om ook voor u zulke foto’s te maken als blijvende herinnering en promotiemateriaal.

Als evenementfotograaf gelden de volgende tarieven:

Per uur aanwezig (bedenk dat een uur aanwezig voor de fotograaf ook een uur nabewerking en voorbereiding betekent, wat bij deze prijs in zit).:

08:00 uur- 24:00 uur : €65,- per uur.
0:00-08:00 uur: €90,- per uur.
minimum afname 2 uur.

Dit is inclusief:
-nabewerking van alle foto’s na kwaliteitsselectie.
-plaatsing van uw logo op de foto’s.
-aflevering van de foto’s op lage (internet) en op hoge (drukwerk) resolutie.
-onbeperkt gebruiksrecht van de foto’s voor de opdrachtgever
-back-up van de foto’s voor de termijn van één jaar. Verlenging is daarna mogelijk.

maar exclusief:
-BTW
-Reiskostenvergoeding: €0,40/km, als aangegeven door Google Maps, vanaf 9103RD Dokkum (retour). Ook dit is exclusief BTW.

Tip: Bij afname van een fotoboek gaat het BTW-tarief op de reportage omlaag van 21% naar 9%. Een boek is er vanaf enkele tientjes. Voor organisaties die de BTW niet terug kunnen vragen is dit erg interessant.

Ik ben een half uur van tevoren op de locatie voor de laatste afstemming, verkenning van de ruimtes, plaatsen en eventueel installeren van apparatuur en mogelijk het vastleggen van de aankomst van vroege gasten.

Meer over:

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Mag ik bij u aan tafel komen? Dan kunnen we samen bekijken wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Nodig me maar uit via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.