Trouwfotografie Prijzen

De prijzen voor trouwfotografie, overzichtelijk en toch erg flexibel.

“We hebben nauwelijks gemerkt dat je er was en toch genieten we enorm van de prachtige foto’s die je hebt gemaakt.:
Dit soort opmerkingen hoor ik regelmatig. Ik weet dan dat ik mijn doel heb bereikt: Het bruidspaar heeft genoten van hun dag en kan nagenieten met prachtige foto’s. Daar gaat het natuurlijk om bij trouwfotografie, geen zorgen en vooral plezier. Ik werk op de achtergrond, behalve op de momenten dat het anders moet. Op deze pagina staan mijn prijzen voor trouwfotografie, maar eerst wat belangrijke informatie over hoe ik jullie ontzorg.

Zeker voor jóuw bruiloft: geen zorgen over de fotografie

Er is een hoop te regelen voor je bruiloft. Je hoopt natuurlijk dat alles goed gaat. Je kan het tenslotte niet overdoen. Over de fotografie hoef je je gelukkig geen zorgen te maken. Bij mij weet wie er komt, we hebben -als je dat wilt- al wat geoefend dus we zijn aan elkaar gewend. Mijn hele manier van werken is er op gericht geen risico te lopen.

Wat als de fotograaf ziek is op onze bruiloft?

Je moet er niet aan denken: Je hebt je trouwfotografie goed geregeld maar de fotograaf meldt zich een dag of enkele dagen van te voren ziek. Toch mag dit jullie probleem niet zijn. Voor dit soort gevallen heb ik een vaste reservefotograaf achter de hand waarmee ik supersnel kan schakelen. Als deze ook niet kan heb ik nog een netwerk van ongeveer tweehonderd professioneel getrainde trouwfotografen waar ik een beroep op kan doen. De kans dat jullie zelf nog iemand moeten regelen is daardoor bijzonder klein.

Zekerheid tijdens julle bruiloft

Er kan altijd iets kapot gaan. Ik kom op jullie bruiloft daarom met twee professionele camera’s. Elke foto die ik maak wordt meteen op twee geheugenkaarten weggeschreven. Ik heb twee lenzen die ik het meest gebruik maar ik heb daar vervangers voor bij me. Ook heb ik extra accus voor de camera bij me en meerdere flitsers.

Zekerheid na je bruiloft

Als ik thuiskom worden jullie foto’s direct op mijn computer gezet en ik maak daar meteen een backup van. Een paar uur later wordt er van die backup automatisch een backup gemaakt die ver buiten de deur wordt bewaard. Zodat ik jullie foto’s niet kwijtraak, ook niet als jullie ze al gekregen hebben kan ik nog jarenlang probleemloos nóg een keer leveren. Dat is een veilig ideee voor als jullie je foto’s kwijtraken.

Voor het geval mijn computer er mee ophoudt voordat ik jullie je foto’s en je album heb geleverd ligt er een andere computer klaar die al is ingericht voor fotobewerking. Ook deze computer wordt regelmatig getest.

Flexibele pakketten.

Jullie bruiloft is uniek, jullie keuzes zijn je eigen. Ik heb een aantal pakketten samengesteld van veel voorkomende combinaties trouwfotografie. Van klein tot uitgebreid. Wil je het anders? Kies dan het pakket dat bijna voldoet en breid het uit met de opties die jij wilt. Zo heb je de volledige controle.

Kies één van de pakketten en breid die eventueel uit met de extra opties die jullie willen. Mag ik bij julllie langskomen om het samen door te nemen? Als je wilt doen we dan gelijk een Love Shoot.

Wat voor album krijg je dan?

Dat kan je zelf bepalen. Er staan er een aantal trouwalbums op deze website maar er zijn meer mogelijkheden. Laat het me weten als je iets specifieks zoekt.

Inspraak in opmaak trouwalbum

Ik maak met een mooie selectie foto’s het concept voor jullie trouwalbum. Je krijgt hier een digitale preview van en kan op- of aanmerking bij mij kwijt. Je kan ook foto’s wisselen als je dat wilt. Als je er tevreden over bent zet ik de opdracht door naar de drukker.

Toch liever trouwfotografie zonder album?

Het kan zijn dat je wel een trouwfotografie reportage wilt maar album. Dat de foto’s digitaal worden geleverd en je er voor kan kiezen om er een aantal af te drukken. Dat is natuurlijk geen probleem. Maar in veel gevallen ben je zonder boek duurder uit dan met boek. Ik informeer je er graag over via info@fotogroeneveld.nl

Opties bij pakketten trouwfotografie

Love shoot / Foto’s voor de uitnodiging tijdens kennismaking (1 uur, 10 foto’s)€100,-
Extra uren trouwfotografie bij de bruiloft, per uur (+ indicatie aantal foto’s +50)€100,-
5 fine art afdrukken naar keuze, 15x23cm op Mohawk Eggshell 324 grams papier*€20,-
Opties bij trouwfotografie prijzen

Love Shoot tijdens kennismaking

Tijdens het kennismakingsbezoek doe ik graag een love shoot met jullie. Dit heeft voor jullie een aantal voordelen:

  • Je went er alvast aan dat er foto’s van je gemaakt worden. tijdens je bruiloft ben je dan meer ontspannen
  • Je weet hoe het gaat als ik achter de camera sta
  • Je houdt er mooie foto’s aan over die je kan gebruiken bijvoorbeeld voor de uitnodigingen, of ‘gewoon’ aan de muur.
  • Je betaalt geen reiskosten voor de shoot omdat deze tijdens de kennismaking gebeurt.

Gratis en vrijblijvende kennnismaking

Ik maak graag een afspraak om vrijblijvend bij jullie langs te komen. We kunnen dan kennismaken en samen kijken wat voor jullie het beste is. Daarbij kunnen we best nog wat openlaten, we leggen dan de basis en vooral de datum vast. Voor die basis krijgen jullie een offerte. Tijdens dit bezoek kunnen we gelijk een Love shoot doen. En als er geen klik is? Dan nemen we gewoon weer afscheid. Zonder dat jullie mij iets schuldig zijn. Alleen de Love shoot betaal je in dat geval wel, maar daar krijg je ook je foto’s voor. Neem voor een afspraak contact met mij op via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.

Online album

Na elke uitgevoerde opdracht krijg je van mij een online album met foto’s. Delen en bekijken van dat album is gratis. De albums wordt gehost door Oypo, een grote speler in de schoolfotografie. Oypo voert ook eventuele nabestellingen uit. Dat kunnen foto’s of posters zijn maar ook diverse fotokado’s. De albums zijn afgeschermd met een wachtwoord dus je bepaalt zelf wie er bij kan. Het is leuk om het door te sturen aan je gasten, het is een gemakkelijke manier om je gasten de foto’s te laten zien en eventueel na te laten bestellen zonder dat jij er omkijken naar hebt. Je krijgt per email een directe link naar dat album en natuurlijk het wachtwoord. Mijn voorbeeld-album is vrij toegankelijk. Je kan hier zien wat je er mee kan. Bestellen is nooit een verplichting, alle foto’s die er in staan krjg je ook in digitale vorm.

Foto’s vanuit dit album kunnen op verschillende papiersoorten besteld worden: Glans, Mat en Pearl.
Oypo legt zelf uit wat het verschil is.

Je trouwfotografie betalen in termijnen

Ik factureer in termijnen. Dit is prettig voor zowel bruidspaar als fotograaf.

Het bruidspaar, maar ook familie en vrienden die de link naar het online album van het bruidspaar gekregen hebben, kunnen via dit album fotoproducten bestellen. Dit wordt met Oypo zelf afgerekend en Oypo voert ook de bestelling uit.

Korting bij combinatieboeking trouwfotografie en trouwambtenaar

Als je mij boekt samen met een trouwambtenaar van The Wedding Ladies krijg je 10% korting op de het uurtarief. Dit uurtarief is een onderdeel van elk pakket. Ik reken het graag voor je uit.

“Ik hou niet van poseren”

De meeste mensen vinden het maar niks om voor de camera even ‘leuk te kijken’. Ik ook niet, dus ik snap het helemaal. Ik wil ook niet de geposeerde foto’s maken waar je zo bang voor bent. Ik zal jullie in plaats daarvan wat eenvoudige opdrachten geven. Ondertussen maak ik wat foto’s. Het kan zomaar zijn dat je vergeet dat ik er ben. Ik laat jullie het graag ervaren tijdens de Love Shoot.

Kan ik nu wel een trouwfotograaf boeken?

Veel bruidsparen zijn onzeker over het doorgaan van hun bruiloft. Corona maakt het moeilijk om op langere termijn te plannen. Kunnen we weldansen op onze bruiloft? Hoeveel gasten kunnen we uitnodigen? Gelukkig is het geen probleem om nu al je trouwfotograaf te boeken. Sterker nog, het is heel verstandig. Als de lucht straks weer opklaart zullen er grote aantallen uitgestelde bruiloften zijn, plus de bruiloften die anders ook in die periode gepland zouden worden. De agenda’s van de trouwfotografen zullen zich dan snel vullen. Als je mij boekt voor een bepaalde datum en het moet door overmacht (zoals corona) worden uitgesteld schuif ik graag met jullie mee zonder dat je opnieuw de boekingskosten betaalt. Trouwfotografie-prijzen worden regelmatig aangepast en albums worden duurder, maar als wij een afspraak hebben betaal je altijd de laagste prijs. Ook als het een jaartje later wordt.

LHBT-Bruiloft

Een huwelijk tussen een hetero man en een hetero vrouw komt het meeste voor. Mij maakt het niet uit. Ik kom met evenveel plezier een LHBT-bruiloft fotograferen. De liefde is er niet anders om.

Contact

Afspraak maken, of meer weten? laat het me weten via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.
Wil je eerst nog wat meer voorbeelden zien van mijn fotografie? Kijk dan op mijn Trouwfotografie Portfolio.

Meer over:

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Mag ik bij u aan tafel komen? Dan kunnen we samen bekijken wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Nodig me maar uit via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.