evenementfotograaf Bedrijfsfeest Friesland Dokkum Open Air

Evenementfotograaf

Nu uw (bedrijfs-) evenement plannen.

Hopelijk kunnen we binnenkort eindelijk de gemiste evenementen, congressen, bedrijfsuitjes of personeelsfeesten plannen. Of er komt een beurs en wilt blijvende resultaten. Denk bij het plannen dan aan een evenementfotograaf. De prijzen van het inhuren van een evenementfotograaf op uw personeelsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement streept u dubbel en dwars weg tegen de voordelen die het u biedt. Een fotograaf inhuren maakt uw bedrijfsfeest, congres, concert of ander evenement helemaal áf en u beleeft hier later veel plezier aan. Dit is waarom:

Maximaal rendement uit uw evenement.

Ondanks wat u op social media voorbij ziet komen blijft het maken van foto’s op een evenement een vak apart. Een professionele evenementfotograaf op uw evenement geeft u meer op het gebied van het maken en bewerken van de foto’s. Haal met een goed beeldverslag het maximale uit uw evenement. Of het nu  gaat om een teambuildingsdag of een groot evenement voor uw klanten, foto’s die door de professionele fotograaf zijn gemaakt zijn later van onschatbare waarde voor uw marketing. In plaats van een vage herinnering blijft het evenement scherp op het netvlies met de details die u zo belangrijk vond. Die geweldige opstelling op de beurs kan ook na afloop nog imponeren. Een fotograaf inhuren haalt daardoor het maximale uit uw investering in geld en tijd.

Verslag in de media

U heeft een geweldig evenement gehad en u wilt dat zo veel mogelijk mensen laten weten. Dit moet in de (online) krant! U wilt daarom na afloop een persbericht uitsturen met een verslag en… foto’s. Door een professionele evenementfotograaf in te huren heeft u foto’s met een aantrekkelijke compositie en de focus op het juiste punt.

concertfotografie Friesland
Evenementfotografie. Wordt dit uw personeelsfeest?

Promotie van uw bedrijf

De door de evenementfotograaf gemaakte foto’s kunt u gebruiken om een album samen te stellen, of om ze op uw bedrijfspagina online te zetten. Zo geeft u potentiele klanten en toekomstige werknemers een positief beeld van uw bedrijf. De foto’s zijn als u dat wilt voorzien van uw naam of logo. Dat kan gaan van een subtiel logo tot een opvallende banner. De foto’s worden door werknemers op social media gedeeld en daarmee krijgen nog meer mensen een positief beeld van uw bedrijf. U scoort misschien zelfs nieuwe medewerkers met hulp van foto’s van uw personeelsfeest.

Promotie van toekomstige bedrijfsevenementen

Als het evenement geslaagd was is dat een reden om het vaker te doen. Met goede foto’s van uw vorige evenement krijgt u veel meer mensen enthousiast voor de volgende. Of het nu gaat om uw personeelsfeest, festival, productlancering, seminar, congres of theatershow, de foto’s van het vorige evenement zijn beeldbepalend. Niet alleen voor eigen medewerkers maar ook (toekomstige) klanten.

Daarom Foto Groeneveld voor uw (bedrijfs-) evenement

De herinnering aan uw evenement is zo scherp als de foto’s die er gemaakt zijn. Ik heb jarenlange ervaring als evenementfotograaf in Friesland. Naast directe opdrachten als Revolution Agency, Trigger Bookings, Tynjerock en Roggefestival Ameland was ik op veel festivals evenementfotograaf voor RTV NOF en VPRO’s 3voor12. Met oog voor het geheel en voor details. Daardoor kan ik ook voor uw personeelsfeest of evenement de perfecte foto’s verzorgen.

Meer voorbeelden evenementfotografie

Meer over:

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Mag ik bij u aan tafel komen? Dan kunnen we samen bekijken wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Nodig me maar uit via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.