fotograaf op uw fotograaf op uw personeelsfeest kok achter buffet

Fotograaf op uw personeelsfeest

Een fotograaf op uw personeelsfeest houdt de herinnering aan uw personeelsfeest scherp. Als het feestgedruis voorbij is en iedereen weer terug is naar normaal hebt u gelukkig de foto’s nog. Foto’s zijn geweldig om te delen met uw personeel, zodat zij nóg een keer plezier hebben van het feest. Alleen daarom zou u al een fotograaf op uw personeelsfeest moeten hebben.

Toegevoegde waarde fotograaf op uw personeelsfeest

Maar er is meer. Met de foto’s van uw personeelsfeest kunt u veel meer dan alleen samen met uw personeelsleden nagenieten. De foto’s zijn ook heel bruikbaar voor de marketing van uw bedrijf. Er zijn vele manier om met behulp van deze foto’s uw bedrijf te promoten. De eerste en gratis promotie krijgt u al doordat uw personeelsleden de foto’s -voorzien van uw logo- dele op social media. Een goede fotograaf kan u de foto’s op diverse formaten aanleveren waardoor ze optimaal geschikt zijn voor verschillende social media, uw website of ook drukwerk. Vraag de fotograaf die u op uw personeelsfeest uitnodigt naar de mogelijkheden hiervan.

Bedrijfsfeest concert fotograaf in publiek
Is dit wat de fotograaf op uw personeelsfeest gaat leveren?

Werkwijze van de evenementfotograaf

Uw personeelsfeest is voor u en uw personeel. U heeft een leuke locatie afgehuurd en acts laten komen die u komen vermaken. De fotograaf hoort niet bij die acts. De fotograaf hoort onopvallend aanwezig te zijn. Hij registreert het algemene beeld, de hoogtepunten en verrassende details van uw feest. Hij weet bij sterk wisselend licht toch een fijne registratie te maken waar u nog lang plezier aan beleeft. Dit vereist ervaring en de juiste apparatuur.

Meer over:

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Mag ik bij u aan tafel komen? Dan kunnen we samen bekijken wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Nodig me maar uit via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.