Wadopera Peasens-Moddergat

op 6 september was de generale repetitie van de Wadopera buitendijks bij Peasens-Moddergat.

Hier werd het aangrijpende verhaal van visser Peter Grimes vertolkt. De Wadopera toont het benauwde en soms benepen leven in een kleine vissersgemeenschap. Met prachtige beeldende muziek van componist Benjamin Britten nemen dirigent Arnaud Oosterbaan en regisseur Paul Carr u mee naar een kleine, met zichzelf worstelende gemeenschap. Deze kans om een opera mee te maken met 150 zangers, acteurs en musici op het podium met als achtergrond het Wad, krijgt u wellicht nooit weer!

Ik werd ingezet om beelden te maken tijdens de generale repetitie. Uiteraard nam ik deze opdracht graag aan. hierbij enkele van de beelden.

Meer over:

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Mag ik bij u aan tafel komen? Dan kunnen we samen bekijken wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Nodig me maar uit via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.