Concert The Flesh in Drachten

Gebeurtenis: Concert The Flesh in Drachten. Op 7 maart 2020 speelde de Amsterdamse Band The Flesh in Poppodium Iduna, samen met Dead Loyalty, Disfear en Your Highness. Ik was als concert fotograaf ingehuurd door VPRO’s platform 3voor12 Friesland

Geschiedenis van de Band

De band is ontstaan in 2018 met bandleden van Herder, Verwoed en Blood Diamond.. Op 1 juni van dat jaar brachten ze hun debuutEP Dweller uit met een 7-tal nummers en een bonustrack: “Fire Red Gaze”. Op 23 juni 2020 volgde “Vehicle Of Ruin”. Het platform Metaltrenches schrijft hierover: “Vehicle of Ruin is another no BS slice of crusty black metal that will melt the corpse paint right off your face. Taken together with Dweller, it’s a grindhouse double feature of nihilistic sadism perfect for the most miserable of days.

Meer over:

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Mag ik bij u aan tafel komen? Dan kunnen we samen bekijken wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Nodig me maar uit via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.