Snollebollekes frontaal tijdens bregepop

Festival Bregepop Scharsterbrug 2019

Gebeurtenis: Festival Bregepop Scharsterbrug. Een jaarlijks terugkerend evenement waar ik meerdere malen als concertfotograaf ben geweest. De reportage van Bregepop Scharsterbrug 2019 maakte ik voor de lokale omroep RTV NOF. Net als het vorige jaar zat het weer stampvol hoogtepunten. Zo waren er optredens van Snollebollekes, 2 Unlimited en Nick&Simon. Toen ik achter op het podium stond was Zanger Rob Kemps niet te beroerd om tijdens zijn act even voor me te poseren. Zo met het publiek op de achtergrond, zijn het dit soort plaatjes bij een concert waar je het voor doet.

Meer over:

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Mag ik bij u aan tafel komen? Dan kunnen we samen bekijken wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Nodig me maar uit via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.