Originele Productfoto’s voor de webshop van M&S E-commerce

Ik mocht originele productfoto’s maken voor de webshop van M&S E-commerce. Het was een leuke verzameling artikelen voor beauty en persoonlijke verzorging. M&S E-commerce levert vanuit hun webshop op Bol.com aan consumenten in Nederland en België. Deze productfoto’s zijn voor die webshop bedoeld.

Hieronder een kleine selectie. De foto’s hieronder zijn op het formaat dat geschikt is voor de webshop, klein en snel. Ze kunnen in elk gewenst formaat worden geleverd. Daarnaast zijn ze op hoge resulutie uitgeleverd. Uiteraard zonder mijn logo.

Originele productfoto’s

originele productfoto’s voor uw website of webwinkel zijn belangrijk omdat u er beter mee scoort. De klant heeft bij meerde sites hetzelfde plaatje gezien maar uw site valt op. Ook de zoekmachines geven een hogere waarde aan websites met unieke afbeeldingen. Daardoor bent u beter zichtbaar.

Achtergrond productfotografie

Productfoto’s met een helder witte achtergrond zijn geschikt voor de meeste webshops. Foto’s die net niet goed zijn kosten u klanten omdat de site er onverzgd uitziet. Wilt u ook de perfecte productfoto’s voor uw webshop? Ik hoor het graag van u!

Andere achtergronden zijn uiteraard ook mogelijk. Bijvoorbeeld voor de banner van uw site.

De foto’s en links zijn geplaatst met toestemming van de opdrachtgever: M&S e-commerce

Ontdek wat ik voor u kan doen!

Vraag mij meer informatie op telefoonnummer 06 83449403 of per email tim@fotogroeneveld.nl