Productfoto’s voor de Bakkerij Social Media

Ik heb een heel gave opdracht gedaan voor Echte Bakker Eddy de Jong. Ik mocht in een leuke setting productfoto’s voor de bakkerij maken van verschllende soorten brood. Een lifestyleshoot waar ik me lekker in uit kon leven. Ik was erg blij met het resultaat. Niet alleen ik, maar ook opdrachtgever Roelof de Jong.

Ik heb al eerder een opdracht voor deze bakker mogen doen. die was voor studioshots voor de webshop. Deze opdracht was voor productfoto’s voor de bakkerij voor social media en drukwerk. Het zijn heel andere foto’s geworden en ik heb ze met veel plezier gemaakt. Ik heb ze uitgeleverd in de juiste formaten voor drukwerk, Facebook, Instagram posts en Instagram stories.

Ontdek wat ik voor u kan doen!

Vraag mij meer informatie op telefoonnummer 06 83449403 of per email tim@fotogroeneveld.nl