Evenement Roggefestival Ameland

Gebeurtenis: Evenement Roggefestival Ameland.De organisatie van het festival had mij samen met fotografe Anna Groenia als evenementfotograaf ingehuurd om de fotografie te verzorgen voor het Roggefestival 2019. Dit was de eerste verschijning als Roggefestival, tot 2018 heette het Roggefeest. Er was gekozen voor een andere opzet waarbij de het muziekevenement buiten het dorp Nes was geplaatst en er in het dorp ruimte was voor kleinschalige acts. Het was een heel lange maar erg leuke dag bij een prachtig evenement voor fotograaf en voor het publiek. Hier enkele van mijn foto’s. Al mijn foto’s, en die van fotograaf Anna, staan op de evenementen-website van het Roggefestival

Meer over:

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Mag ik bij u aan tafel komen? Dan kunnen we samen bekijken wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Nodig me maar uit via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.