Evenement Dokk’em Open Air in Dokkum

Gebeurtenis: Evenement Dokk’em Open Air in Dokkum, Friesland. Dokk’em Open Air is een jaarlijks terugkerend Festival in Dokkum waar nationale en internationale bands uit de Rock- en metalscene optreden. Voor de evenementfotograaf een geweldig festival. Van lokale bands als Atmoran en Angelic forces en nationale bands als Vortex, Overruled en Tankzilla tot Internationale acts als Deamons and Wizards, Manticora en Vivaldi Metal Project.

Ander entertainment tijdens Dokk’em Open Air werd onder andere geboden door de Dragon Girls uit Leeuwarden.

Meer over:

Hebt u interesse? Ik ook in u!  Meer weten over mij als fotograaf of een afspraak maken? Weten wat ik voor u kan doen voor uw unieke afbeeldingen? Neem dan contact met mij op via info@fotogroeneveld.nl of bel me direct op 06-83449403.

1 Reactie on “Evenement Dokk’em Open Air in Dokkum

Comments are closed.